Varaa online

Saunat & ohjelmat

Monipuoliset saunapalvelut ryhmille.

Savusaunassa tilaa 20:lle ja paljussa 14:lle hengelle. Rantasaunassa tilaa 16:lle hengelle. Lisäksi hyvät pesu-ja pukeutumistilat ja wc. Saunat ja palju muodostavat yhdessä viihtyisän ja rennon kokoontumispaikan jopa 50:lle hengelle. Ruokatarjoilut tilavassa kodassa tai päärakennuksessa.

Savusauna ja palju

Tyypiltään perinteinen savusauna, jossa tilaa kerralla 15-20:lle hengelle. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja kaksi pukuhuonetta. Savusauna on toiminnassa ympäri vuoden, sopii esim. koulutustilaisuuksien iltaohjelmaksi, metsäretken tai kanoottivaelluksen päätteeksi. Ruoka- ja kahvipalvelut joko päärakennuksessa tai vieressä olevassa viihtyisässä kodassa, joka on toiminnassa ympäri vuoden. Loimulohitarjoilut kodalla erityisen suosittu palvelu.

Savusaunan hinta 250 euroa / ryhmä / 3 tuntia. Yli 20 hengen ryhmät 15 euroa / hlö.

Tavallinen iso rantasauna 200 euroa / ryhmä. Yli 20 hengen ryhmät 15 euroa / hlö.

Hinta sis. pyyhkeen ja pefletit.

Kylpypalju Hyvölässä 150 euroa / ryhmä savusaunomisen yhteydessä. Paljussa tilaa 14:lle hengelle. Veden lämpötila n. 38 astetta.

Kota

Savusaunan tuntumassa sijaitseva 2o:n hengen kota tarjoaa hyvän jälkipelipaikan saunaryhmille, ruokailut voidaan järjestää joko omatoimisesti tai ostaa Hyvölän Talosta palveluna. Kotakeittiö, lisänä infrapunalämmitys ja sähkövalot. Talon menuehdotuksina esim. loimutettu merilohi, savustetut paikalliset järvikalat lisukkeineen tai vaikkapa yksinkertaisempi makkara- / lihapohjainen grilli-illallinen salaatteineen.

Kodan hinta 100 euroa / ryhmä / 3 tuntia, valmiiksi lämmitettynä, varustettuna perusastiastolla ja tarvikkeilla. Ruokapalvelut alkaen 12 euroa / hlö.